Општи правила и услови

Општи правила и услови

Како би ги задоволиле Вашите потреби и барања, Кариерниот центар ќе се залага за достапност на својата интернет страна karierencentar.com/ 24 часа во денот.

Во случај на привремена недостапност односно прекин на интернет страната поради технички или надворешни влијанија надвор од контролата на Кариерниот центар, не превземаме никаква одговорност и не гарантираме постојан пристап.

Сите податоци и информации објавени на интернет страната на Кариерен центар се од информативен карактер и за истите Кариерниот центар го задржува правото за промена и менување во зависност од условите и потребите.

Како резултат на специфичноста на медиумот „интернет“, доколку поинаку не е предвидено согласно позитивните прописи во Р. Северна Македонија, Кариерниот центар не превзема одговорност за точноста и веродостојноста на објавените информации и документи.

Називот „Кариерен центар“ е трговски знак на Семос Едукација Скопје и се забранува секаков вид на негова употреба без претходна писмена согласност од Семос Едукација. Семос Едукација ги задржува сите права кои произлегуваат од трговскиот знак „Кариерен центар“.

Превземањето на информации, податоци и слики, нивна дистрибуција, пренос или користење на линкот од интернет страната на Кариерниот центар на Семос Едукација е забрането. Употребата на истите е можна само за некомерцијални цели и лична употреба надвор од дозволеноста за било каква злоупотребата на податоците и опциите кои ги нуди интернет страната на Кариерниот центар.

Кариерниот центар Ве информира дека овој сајт користи текстуални датотеки наречени “cookies”. Без нив сајтот нема да функционира правилно и многу од опциите нема да можете да ги видите. „Колачињата“ се мали текстуални датотеки кои се запишуваат во вашиот компјутер или мобилен уред при посета на некоја веб страна. Колачињата чуваат информации за вашите поставки во веб прелистувачот, како на пример: јазик, големина на фонт како и самиот факт дека веќе сте посетиле одредени страници. На тој начин при повторна посета на истата страница не мора повторно да ги поставувате. Некои од колачињата се неопходни за функционирање на страниците, а некои служат и за собирање статистички податоци.

Со помош на ваквите фајлови се следи движењето на посетителите на страната по неа, и на тој начин се собираат податоци како да се оптимизира и унапреди функционалноста на страната. Овие фајлови не се поврзуваат со ваши лични податоци.

Сите информации кои се запишуваат во колачињата, Кариерниот центар ќе ги користи исклучиво за потребите на web услугата или за статистички потреби и тоа на начин на кој вашата приватност нема да биде загрозена. Доколку вашите лични податоци треба да бидат запишани во колачињата, тоа ќе биде со ваша претходна согласност. Повеќе информации за тоа што се “cookies” и какви типови има можете да најдете овде

Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!