Успешни приказни

Прочитајте ги успешните приказни од Кариерниот центар на Семос Едукација.

blog post

19/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

04/05/2023

Талент Партнер – Giftcards.mk

Повеќе
blog post

28/04/2023

Rising star of the week – Никола Димевски

Да не чекаат и да се запишат да ја изучуваат, затоа што оваа дигитална вештина е многу барана денес на пазарот.

Повеќе
blog post

11/04/2023

Risning star of the week – Елена Јовановска  

Сметам дека со соодветна експертиза, секој може да си го најде своето место во оваа индустрија.

Повеќе
blog post

06/04/2023

Rising star of the week – Дарко Јакимовски

Секогаш можеме да најдеме изговори зошто не би направиле нешто, но доволно е да почнете и ќе бидете благодарни дека изговорите сте ги замениле со решенија.

Повеќе
blog post

31/03/2023

Успешна приказна - Александар Гацев, графички дизајнер во Represent Communications

Бидете упорни, останете креативни и не престанувајте да работите кон остварување на вашите соништа.

Повеќе
blog post

24/03/2023

CareerUP со Иван Златановски – студент на Академијата за Software testing

Храброст за промена, дисциплина — затоа што факт е дека мотивацијата некогаш е поголема, а некогаш не, желбата за остварување на целта и максимална посветеност се клучни за успех.

Повеќе
blog post

16/03/2023

Успешна соработка со 2Coders

Во нашата компанија постојано ја следиме динамиката на пазарот на трудот и со зголемениот обем на проекти пропорционално се зголеми и потребата за вработување на квалитетен кадар.

Повеќе
blog post

09/03/2023

Rising star of the week – Ивана Пајковска

Доколку работите професија која не ве исполнува, никогаш не е доцна за промена.

Повеќе
blog post

07/03/2023

CareerUP со Методија Цвијовиќ – студент на Акредитираната JavaScript Академија

Би сакал да ги охрабрам сите што се двоумат за кариерна промена, да го направат тој чекор и да веруваат во себе.

Повеќе
blog post

23/02/2023

Теодора Ѓеорѓиевска – Графички дизајнер во Visual Side

Благодарение на препораката од Кариерниот центар на Семос Едукација, се надградувам себеси и осознавам нови нешта во работна средина со креативни професионалци.

Повеќе
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!