Успешни приказни

Прочитајте ги успешните приказни од Кариерниот центар на Семос Едукација.

blog post

19/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

04/05/2023

Талент Партнер – Giftcards.mk

Повеќе
blog post

05/04/2021

Rising star of the week Виктор Ванчов

Доколку имате интерес во оваа област, би ви препорачал да се запишете на Академијата бидејќи таму ќе ги научите потребните вештини за професионална употреба на вештачката интелигенција. Исто така оваа област станува сè поинтересна колку повеќе учите и истражувате за неа.

Повеќе
blog post

12/04/2021

Успешна приказна - Антонио Карапец Web Developer

Кариерниот центар ме контактира со понуда дали сум заинтересиран за вработување со нивна помош. Се согласив и благодарение на нив, моментално сум вработен и ги користам вештините кои ги научив на Академијата за веб дизајн.

Повеќе
blog post

01/03/2021

Успешна приказна - Драгана Стојановска Recruitment consultant

На сите луѓе коишто сакаат да работат во HR сферата, без разлика дали се почетници или размислуваат за промена на кариера, би им препорачала да не се двоумат. Моментално постои голема побарувачка за професионалци во оваа област, а работата е динамична и остава простор за вистинска промена во корпоративниот свет.

Повеќе
blog post

20/02/2021

Успешна приказна - Ана Марија Атанасовска Python Developer

Кариерниот центар на Семос Едукација е главниот „виновник” за моите први чекори на професионален развој, конкретно за станување дел од компанијата Quipu. По завршувањето на обуката, ме исконтактираа и ме запознаа со нивната работа, за неколку месеци по тој разговор, да бидам повторно исконтактирана од нивна страна, но овој пат со понуда за работно место. Кариерниот центар ме запозна со компанијата Quipu, каде моментално сум практикант.

Повеќе
blog post

18/02/2021

Успешни приказни - Дарко Милисавов - JavaScript Developer

Сакам да упатам благодарност до Кариерниот центар кој знае да ги препознае квалитетите на слушателите како и на оние кои сакаат да направат промена во својата кариера. Кариерниот центар беше директно инволвиран во комуникација со компанијата во која денес работам и активно учествуваше во процесот на мојата регрутација.

Повеќе
blog post

17/02/2021

Успешна приказна - Стефан Пешиќ - Copywriter

Пофалби кон Кариерниот центар кој покажува голема желба и труд, со цел да помогне на студентите да стигнат до нивната работна позиција. Тоа се чувствува и гледа преку нивната ангажираност, посветеност и постојан контакт со студентите.

Повеќе
blog post

16/02/2021

Frontwise Group - наш Талент партнер

На сите компании кои се во потрага по нови таленти да имаат отоворен ум, да инвестираат во амбициозни и ентузијастични луѓе и да вложат во нивна понатамошна едукација и развој.

Повеќе
blog post

15/02/2021

Успешна соработка со Рептил маркети

Без сомнение се одлучивме да побараме соработка со нив. Сметаме дека е најдобар тренинг центар кој создава висококвалификуван кадар за во сите области.

Повеќе
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!