Успешни приказни

Прочитајте ги успешните приказни од Кариерниот центар на Семос Едукација.

blog post

19/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

04/05/2023

Талент Партнер – Giftcards.mk

Повеќе
blog post

16/03/2023

Успешна соработка со 2Coders

Во нашата компанија постојано ја следиме динамиката на пазарот на трудот и со зголемениот обем на проекти пропорционално се зголеми и потребата за вработување на квалитетен кадар.

Повеќе
blog post

09/03/2023

Rising star of the week – Ивана Пајковска

Доколку работите професија која не ве исполнува, никогаш не е доцна за промена.

Повеќе
blog post

07/03/2023

CareerUP со Методија Цвијовиќ – студент на Акредитираната JavaScript Академија

Би сакал да ги охрабрам сите што се двоумат за кариерна промена, да го направат тој чекор и да веруваат во себе.

Повеќе
blog post

23/02/2023

Теодора Ѓеорѓиевска – Графички дизајнер во Visual Side

Благодарение на препораката од Кариерниот центар на Семос Едукација, се надградувам себеси и осознавам нови нешта во работна средина со креативни професионалци.

Повеќе
blog post

22/02/2023

CareerUP со Лазар Кириџиевски – студент на Акредитираната JavaScript Академија во Семос Едукација

It is never too late to start loving your work!

Повеќе
blog post

17/02/2023

Rising star of the week – Љубиша Николовски

Стекнатото знаење ми дава самодоверба да продолжам понатаму во градење на кариера во областа на програмирањето.

Повеќе
blog post

17/02/2023

Успешна соработка со Visual Side

Благодарение на одличната комуникација со Кариерниот центар и кандидатите од нивната база, дојдовме до соодветен кадар за нашата компанија.

Повеќе
blog post

15/02/2023

CareerUP со Милена Стојчевска – студент на Академијата за HR во IT сектор

Нема да излажам и да кажам дека не е потребен труд, но секој труд не може да не вроди со плод.

Повеќе
blog post

03/02/2023

Бојан Ивановски - Python менторската програма

Учењето на програмски јазик може да биде застрашувачко на почетокот, но со доволно вежбање и посветеност, секој може да стане успешен програмер.

Повеќе
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!