Успешни приказни

Прочитајте ги успешните приказни од Кариерниот центар на Семос Едукација.

blog post

19/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

04/05/2023

Талент Партнер – Giftcards.mk

Повеќе
blog post

27/01/2023

Rising star of the week – Виктор Карер

На тие што се двоумат да почнат кариера во ИТ сферата би им кажал дека програмирањето се покажа како многу интересна и исполнувачка работа.

Повеќе
blog post

25/01/2023

Ивана Чиплаковска - Приказна за релокација од Скопје во Белград

Развојот на овој сектор беше голем предизвик но пред сè и креативен процес, исполнет со многу нови идеи и иницијативи.

Повеќе
blog post

13/12/2022

Повик до компании

Отворен повик до сите компании, бизнис стартапи и непрофитни организации!

Повеќе
blog post

09/12/2022

Давид Деловски - Академија за Game Development

Ако имате интерес за оваа област и би сакале професионален развој како Game Developer, Академијата за Game Development на Семос Едукација е вистинскиот и најдобриот избор за почеток на нова кариера.

Повеќе
blog post

09/12/2022

Александра Николовска – Java developer

Програмирањето е многу интересна и креативна професија која бара доста учење, посветеност и работа

Повеќе
blog post

02/12/2022

Емилија Шереметковска - Академија за човечки ресурси

Со оглед на тоа дека областа на човечки ресурси е сè уште недоволно развиена, особено во нашата земја, нема подобро време за старт.

Повеќе
blog post

01/12/2022

Виктор Петрушевски Java developer

Кариерниот центар ми помогна да ја добијам тековната работа од која сум многу задоволен и значително го олесни процесот на контакт со работодавачите.

Повеќе
blog post

24/11/2022

Дона Илијоска - Академија за човечки ресурси

Предводена од желбата за учење нови работи и надградување на вештините, ја одбрав Семос Академијата за човечки ресурси.

Повеќе
blog post

11/11/2022

Rising star of the week – Весна Христовска Нацевска

Секој предизвик е самиот по себе е доволен како можност за личен напредок.

Повеќе
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!