Успешни приказни

Прочитајте ги успешните приказни од Кариерниот центар на Семос Едукација.

blog post

19/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

04/05/2023

Талент Партнер – Giftcards.mk

Повеќе
blog post

10/11/2022

Успешна соработка со Virtual 1 Services

Разговараме со Елеонора Капсималева, People and Operations Manager во компанијата Virtual 1...

Повеќе
blog post

02/11/2022

Илија Ќамилов Data Analyst

Да не се двоумат туку да започнат сега и да не одолговлекуваат туку да ја искористат секоја можна прилика.

Повеќе
blog post

02/11/2022

Успешна соработка со ПроКредит Банка

Отворената комуникација, зголемениот пристап до потенцијани квалификувани кадри, како и поддршката при селекција на кандидати.

Повеќе
blog post

02/11/2022

Андреј Петров – Веб дизајнер

Завршниот проект пред сè ми помогна да ги усовршам дизајнерските методи но и во насока на подигање на креативноста на повисоко ниво.

Повеќе
blog post

02/11/2022

Фриленсинг – начин на живот и заработка по свои правила

Планирање на денот и работното време, планирање на локацијата од каде ќе работиш, дали од дома, ресторан, кафе бар, coworking space и сл.

Повеќе
blog post

02/11/2022

Студио JGA – Талент Партнер на Академијата за внатрешен дизајн

Еден дизајнер на ентериер првин треба да поседува љубов кон естетика и желба постојано да се надоградува.

Повеќе
blog post

02/11/2022

AdValuе - Талент Партнер на Академијата за графички дизајн

Затоа соработката дојде природно и може да се каже дека измоделира врвни професионалци кои имаат постојан раст во кариерата.

Повеќе
blog post

02/11/2022

Наш Талент Партнер - 351 Студио

Драго ни е што сме нивни партнери, но посебно сме задоволни од тоа што Семос Едукација нуди одлична основа за секој студент

Повеќе
blog post

01/11/2022

Успешна соработка со Литра

Отворениот и искрен пристап на Кариерниот центар како и подготвеноста да помогнат во секој момент беа детали кои тимот на Литра најмногу ги цени во процесот на соработка.

Повеќе
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!