Успешни приказни

Прочитајте ги успешните приказни од Кариерниот центар на Семос Едукација.

blog post

19/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

12/05/2023

Од студент на Академија до вработен

Повеќе
blog post

04/05/2023

Талент Партнер – Giftcards.mk

Повеќе
blog post

18/08/2022

Crazy Labs – Талент Партнер на Академијата за Game Development

Crazy Labs официјално се Талент Партнер компанија на Семос Академијата за Game Development.

Повеќе
blog post

06/08/2022

Rising star of the week Андреа Јосифова, веб дизајнер

Да се направи првиот чекор е секогаш најтешко, но на крајот чувството на исполнетост е незаменливо.

Повеќе
blog post

06/08/2022

Rising star of the week Георгина Мирческа, Дизајнер на ентериери

Запишете се уште денес! :)  Секој почеток е тежок, но истовремено е и полн со предизвици без кои не можеме да имаме личен и професионален развој. 

Повеќе
blog post

07/08/2022

Rising star of the week - Теа Илиева, веб дизајнер

Завршниот проект ми помогна да добијам целосна слика за процесот нa креирање на функционални веб страни и да откријам како својата замисла да ја претворам во реалност.

Повеќе
blog post

08/08/2022

Rising star of the week Бојана Поп-Анастасова, Софтвер тестер

Доколку не се пронаоѓате во средината во која што сте, не плашете се да направите промена

Повеќе
blog post

01/03/2022

Топ 5 фриленс професии

Многумина познаваат некој што го прави тоа, но никој не е сосема сигурен што прават. Резултатите наведуваат многу луѓе да веруваат дека фриленсерите се исклучиво луѓе со висок сет на вештини.

Повеќе
blog post

27/04/2022

5 причини зошто фриленсинг

Издвојуваме пет причини зошто сè повеќе и повеќе луѓе го преферираат овој начин на работа

Повеќе
blog post

02/07/2022

Успешна приказна - Васил Чачев System Administrator

Во работата како System Administrator проблемите се честа појава. Некогаш поголеми некогаш помали.

Повеќе
blog post

30/06/2022

Proxy компанија партнер

Знаењето е профит доколку се конкретизира во облик на производ кој решава одреден проблем. Така е и во светот на BIM технологиите.

Повеќе
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!