Во потрага си по вработување?
Tи треба поддршка
за планирање и развој
на твојата кариера?

ilustration

Актуелни обуки во Кариерниот центар

Oбуки кои ќе го поддржат вашиот кариерен развој

Услуги за индивидуалци

Курс за фриленсинг

Обуката е намената за сите оние кои сакаат да ја започнат својата кариера како фриленсери!

24 ЧАСОВИ

9,000 ден

Повеќе
ilustration

Добиваш поддршка при изработка на CV, мотивационо писмо и Linkedin профил

Нудиме кариерна поддршка за:

Нова работна сила во потрага по прво вработување, искусни професионалци во потрага по преквалификација и дополнителна едукација.

Придобивки:

  • Со помош на нашите пакети за обука го скратуваме времето за доквалификација и вклопување на новите вработени во работната средина.
  • Сеопфатна обука и развојна поддршка за технички и меки вештини.
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!