Потребен ви е HR партнер
за пронаоѓање на таленти
за вашата компанија?

Контактирајте нè
ilustration

Наша цел е

Да ви го олесниме процесот на регрутација и селекција и да ви помогнеме полесно да дојдете до квалификувани кандидати.

Како можеме да соработуваме?

Станете наш Талент Партнер

Бидете дел од Академиите, вашата компанија ќе ја има можноста да им задава проекти на нашите студенти и потоа да ги разгледа нивните креативни и иновативни решенија. На овој начин први ги идентификувате талентите, кои понатаму можете да ги вработите и развивате во рамки на вашата компанија

Повеќе

Препорака на селектирани кандидати

Нашата база вклучува кандидати од

• IT
• Креативна индустрија
• Човечки ресурси
• Дигитален маркетинг

Повеќе

За кого се наменети услугите

Компании

 • Регрутација, тренинг, постојан професионален развој
 • Корпоративен сектор
 • Мали и средни бизниси

Институции

 • Факултети
 • Владини агенции
 • Комори, Индустриски здруженија
Контактирајте нè

Придобивки:

 • Промоција на социјалните медиуми.
 • Промоција на компанијата пред слушателите.
 • Први ќе добиете информации и новости од Семос Едукација и Кариерниот центар.
 • Можност за споделување на идеја која подоцна ќе биде реализирана како проект или креативно решение од страна на слушателите.
 • Имате можност да соработувате со млади и ентузијастични луѓе.
 • Ќе добиете препораки од најдобрите слушатели.
 • Ќе бидете препознаени како општествено одговорна компанија која учествува во создавањето на нови кадри.
ilustration

ПРОМОТИВНО

Доколку вработите некој од нашите слушатели, добивате еднократен ваучер со 5% попуст за било која обука во Семос Едукација.

Talent Pool

Кандидатите од нашата база се технички обучени во областа која што ја изучуваат, имаат искуство со работа на проекти и дополнително се поддржани во развој на меките вештини (комуникациски, презентациски и организациски вештини)

Дознај повеќе
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!