Биди наш Талент Партнер

Компанија која ќе стане Талент Партнер на Семос Едукација во рамки на академиите, активно ќе биде вклучена во процесот на едукација на идните IT професионалци. Како наш Талент Партнер, вашата компанија ќе ја има можноста прва да ги идентификува новите таленти и понатаму да ги вработи и развива во рамки на компанијата.

Контактирајте не
ilustration

Начин на соработка

Како наш Талент Партнер, вашата компанија ќе ја има можноста за:

1. Стипендирање на најдобрите студенти, со што станувате премиум Талент Партнери

2. Вклучување на наш студент како практикант или вработен во вашата компанија

3. Задавање на проект на нашите студенти

4. Присуство на презентации на проекти на нашите студенти, зададени од страна на нивни ментори

Придобивки за компаниите:

- Конкурентност на пазарот;
- Поддршка во процесот на селекција на идни членови на тимот;
- Препознатливост како општествено одговорна компанија.

Контактирајте не
Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!