На вистинското место сте aко:

-Вашата компанија има потреба од нови членови на тим.

-Ви треба поддршка за планирање и развој во кариера.

ilustration

Наша мисија

Мисијата на Кариерниот центар на Семос Едукација е да ги препознае квалитетите кај слушателите и да биде мост кој ќе ги поврзе оние кои бараат нова кариерна можност со компаниите кои се во потрага по кадар.

Можноста да бидеме вклучени во процесот на едукација на вашиот иден кадар е она што нѐ прави единствени.

Тука сме за потребите на вашата компанија

Нашиот тим ќе ви помогне да го заштедите своето време и пари во процесот на регрутација и селекција на висококвалификувани кандидати.

Теоријата е важна, но важна е и нејзината примена во реална работна средина

1554

Студенти

15

Партнер компании

62

Успешни соработки

63

Успешни приказни

Кариерниот центар на Семос Едукација е вистинскиот избор доколку сакаш да ја смениш насоката на својата кариера и целосно да го искористиш својот потенцијал.
Добиваш практична примена на едукативните содржини преку програмите за менторство и пракса.

Импресии и искуства од Кариерниот центар на Семос Едукација

Марко Стојановски

Моја препорака до секој кој смета дека може да се види себеси како иден Python Developer е дека треба да престане да се двоуми и да размислува туку напротив, да превземе акција и да аплицира за обука во Семос Едукација.

Теа Јанковиќ

Python е исклучително лесен за употреба со голема поддршка и лесни за интегрирање функции. Програмскиот јазик е лесен за разбирање и читање што им олеснува на почетниците да ја започнат својата кариера за кодирање.

Хабиб Бектеши

За тие што уште се двоумат за кариера како Python developer, би им рекол дека се само еден google search away, за да ги отфрлат сомнежите.

Ивана Костеска

Доколку сте личност што сака да изнаоѓа креативни а истовремено практични решенија, уживате во анализирање детали, пакетот обуки UX Design Specialist во Семос Едукација е правиот избор за вас.

Петар Ѓорѓиоски

Доколку се двоумите да го направите првиот чекор кон програмирањето, ве охрабрувам тоа да биде во Семос Едукација. Инстукторите темелно го покриваат целиот материјал и секогаш се на располагање на слушателот.

Игор Грозданоски

Потребно е само силна мотивација и желба за учење, упорност и трпеливост во исполнување на целта, а на крај вложениот труд ќе се исплати.

Маргарита Здравева

Нема простор за двоумење доколку сте одлучни и отворени за нови знаења и предизвици. Семос Едукација е вистинското место каде можете да стекнете многу знаења од различни технологии и области.

Александра Пенкова Башеска

За оние кои се двоумат за кариера како UX дизајнер и сакаат нивната креативност да биде искористена за иновативни решенија, би им препорачала да го направат првиот чекор и да вложат во себе со тоа што ќе изберат курс за UX/UI дизајн од широката палета на Семос Едукација.

Јован Поповски

Пронаоѓањето на првото вработување во IT секторот е предизвик, помошта ми беше неопходна, а за тоа се погрижи професионалниот тим на Кариерниот центар за што ја имаат мојата благодарност.

Кристијан Стојоски

Со превземање на првиот чекор и вложување на доволно труд, секој може да ја совлада оваа модерна тема и да се издвои на пазарот на труд во една од најбрзорастечките индустрии во светот.

Виктор Ванчов

Доколку имате интерес во оваа област, би ви препорачал да се запишете на Академијата бидејќи таму ќе ги научите потребните вештини за професионална употреба на вештачката интелигенција. Исто така оваа област станува сè поинтересна колку повеќе учите и истражувате за неа.

Наши партнери

Се процесира...

Успешно се претплативте на новостите за компании!