Телефон:

+389 75 234 342

E-mail адреса

infokc@semos.com.mk

Зошто ти во ит?

Кариерна ориентација

за сигурен влез во ИТ светот

Кариерниот центар го поддржува потенцијалот на секој наш член за успешен влез во ИТ светот на неограничени кариерни можности. Својата ИТ кариера можеш да ја лансираш преку:

Веруваме дека секој наш слушател е предодреден за успех

Кариерен развој

Тука сме да ти помогнеме да ги откриеш и реализираш твоите кариерни цели и да те поддржиме во сите фази на твојот кариерен развој. Наша цел е на секој член на Кариерниот центар да му овозможиме:

Кариера

Професионална кариерна ориентација;

Вештини

Стекнување клучни професионални вештини преку соодветна кариерна подготовка (часови за кариера, работилници);

Вработување

Зголемување на твоите компетенции за вработување/пракса во нашите партнерски компании (развивање на меки вештини, поддршка при изработка на CV, мотивационо писмо, развивање на LinkedIn профил).
-- Влези и ти во ит --
+
препорачани
слушатели
+
вработени
+
пракси
+
компании
соработници
Успешни приказни

Прочитајте ги успешните приказни од Кариерниот центар на Семос Едукација