Телефон:

+389 75 234 342

E-mail адреса

infokc@semos.com.mk

Кои придобивки ќе ги имаш како член на Кариерниот центар?

Ние се грижиме за твојата кариера

Кариерна поддршка

Поддршка при планирање и развој на кариера;

Стручна обука

Обука за развој на технички и меки вештини;

Мост до компаниите

Поврзување со нашите партнерски компании;

Медиумска видливост

Промоција на социјалните медиуми на Кариерниот центар, а со тоа и обезбедување поголема видливост пред компаниите – потенцијални работодавци;

Ефективни чекори до вработување/пракса

Поддршка при изработка на CV, мотивационо писмо и LinkedIn профил;

Советодавни услуги

Кариерно советување
-- Влези и ти во ИТ --
+
препорачани
слушатели
+
вработени
+
пракси
+
компании
соработници
Како да станеш член на Кариерниот центар?

Начин на соработка

Сите слушатели кои посетувале обука (курс/академија) во Семос Едукација можат да станат членови на Кариерниот центар и да добијат поддршка при вработување и пракса.

Успешни приказни

Од слушатели до вработени/практиканти

Ги собравме најинспиративните успешни приказни од нашите слушатели на едно место. Прочитајте повеќе за нивниот кариерен пат од слушатели во Семос Едукација и членови на Кариерниот центар до вработени/практиканти во реномирани компании.

Нашите талент партнери
Новости
  • Настани
  • Rising Star of the week
  • Успешни соработки
  • Успешни приказни
Впечатоци и импресии

Слушателите кажаа за нас: